Propostes ecologistes per al Baix Llobregat sud 2011-2015

He rebut aquest missatge:

Propostes ecologistes per al Baix Llobregat sud 2011-2015: http://www.ecologistasenaccion.org/article20404.html

EQUILIBRI TERRITORIAL, DIVERSIFICACIÓ ECONÒMICA I CONSERVACIÓ DE LA BIODIVERSITAT AL DELTA DEL LLOBREGAT

El Grup Ecologista Les Agulles-Ecologistes en Acció ha presentat les seves propostes per als municipis de la zona litoral del Baix Llobregat, per al període 2011-2015.

El document de Les Agulles-Ecologistes en Acció ha estat enviat a tots els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals a Castelldefels, Gavà, Viladecans i Sant Boi. Aposta per fer un canvi dràstic en el model de ciutats que s’ha vingut desenvolupant fins ara, basat en el creixement continu de les zones urbanitzades, residencials o industrials, per una economia especulativa que ja s’ha enfonsat i un teixit industrial que està desapareixent. En el seu lloc, els ecologistes proposen avançar cap a una economia verda, basada en la conservació de la biodiversitat i els serveis dels ecosistemes, en el manteniment i millora dels serveis públics socials, i en la recuperació per al patrimoni públic dels recursos naturals com són l’aigua, a través de la creació d’empreses públiques de subministrament, seguint el model de El Prat o Mataró.

Fins al moment, només alguns partits com ERC (a Gavà i Viladecans), ICV (Castelldefels i Sant Boi) o el PP (Castelldefels) han mostrat interès per a conèixer les propostes de Les Agulles de primera mà, en trobades que s’estan duent a terme aquestes setmanes.

A principis de maig, Les Agulles-Ecologistes en Acció farà públic un comunicat on s’esmentarà el nivell d’acceptació que les seves propostes han tingut entre els partits polítics d’aquests municipis, per tal d’orientar el vot de les persones amb sensibilitat ambiental dels municipis del Baix Llobregat litoral.

Comentarios