BEG se solidaritza amb les víctimes de la banca, en aquest cas un grup d’ecologistes



Blog d'Esquerres de Gavà ha enviat aquest comunicat:
 
BEG se solidaritza amb les víctimes de la banca, en aquest cas un grup d’ecologistes
Gavà, 3 de juny de 2012
La Caixa demana entre 6 mesos i un any de presó a un grup d’ecologistes per denunciar pacíficament els abusos de la banca
El passat mes de desembre aquest grup decologistes van fer una acció no violenta davant la seu de La Caixa a lAvinguda Diagonal de Barcelona on van desplegar tres pancartes de denúncia contra els crims socials i ambientals de Caixabanc arreu del món amb els missatges: "La Caixa arrasa el planeta", "Justicia social i ambiental" i "Alliberem-nos de la banca".
El dilluns 4 de juny el Gavanenc Jaume Grau, membre decologistes en acció, ha de declarar a la Ciutat de la Justícia. Bloc dEsquerres Gavanenc se suma a la convocatòria de concentració a les portes de la Ciutat de la Justícia aquest mateix dilluns a les 11h per a rebutjar la persecució i criminalització dels moviments socials crítics i alternatius i exigir larxiu de la causa contra els 8 imputats.
Entenem que sestà vulnerant el dret a la llibertat dexpressió mentre els responsables que provoquen la crisi actual queden lliures de càrrecs. Reiterem que la justícia està sent utilitzada per la classe dirigent per tal de criminalitzar als opositors del sistema i defensar a qui està realment produint aquesta crisi del sistema capitalista.