El restauradors del Baix Llobregat aposten fermament pels productes Km 0


l mercat de la Boqueria de Barcelona es va vestir de gala per acollir la presentació de Cubat-Cuina Baix Llobregat, la nova associació de restauradors del Baix el dijous 20 de setembre. Cubat-Baix Llobregat aplega nou experts gastrònoms de diversos municipis del Baix i té com a objectiu promocionar la comarca com a destinació turística a través de la qualitat de la cuina i dels productes que es cultiven en l'àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Els restauradors. Autor: CPABL
En un acte presentat per la consellera de Turisme del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Maria Miranda, i la presidenta de l'associació, Rosa Farrés, els protagonistes van ser les propostes gastronòmiques que els xefs dels nou restaurants que integren Cubat-Baix Llobregat van presentar, una combinació de l'expertesa d'aquests gastrònoms i uns productes marcats per la proximitat, la temporalitat i la frescor.

L'associació d'aquests nou restaurants de la comarca suposa un pas més en la voluntat de potenciar una oferta gastronòmica basada en el producte Km 0 que ofereix el Parc Agrari del Baix Llobregat.

En les cartes dels restaurants associats es pot apreciar el distintiu de qualitat Producte Fresc del Parc Agrari, símbol que recull la frescor i la proximitat d'unes fruites i verdures cultivades al Parc i la tradició pagesa de la comarca.

Cubat-Cuina Baix Llobregat està integrada pels nou restaurants baixllobregatins Major 36 (Gavà), Can Rafel (Cervelló), Cal Mingo (Viladecans), El Racó (Sant Climent de Llobregat), Follia (Sant Joan Despí), El Mirador de Sant Just (Sant Just Desvern), La Lluna en un Cove (el Prat de Llobregat), L'Àpat (Molins de Rei), i Casa Nostra (Corbera de Llobregat).
Font de la informació
Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat