JAUME BARBERÀ A GAVÀ

 Informació del Brurguers: http://www.elbruguers.cat/index.php/cultura/1490-llibres.html

broquil-15Jaume Barberà, signant exemplars del seu llibre

El periodista Jaume Barberà presenta el seu nou llibre a Gavà

El comunicador estarà aquest divendres, a les 19.30 hores, al local de l’Associació de Veïns del Centre, per parlar de “S’ha acabat el bròquil”

El popular periodista de la Televisió de Catalunya, Jaume Barberà, estarà aquest divendres a la nostra ciutat per presentar el se llibre “S’ha acabat el bròquil".

Segons l'autor, l'assaig parla de "periodisme, crisi, política i independència". El periodista –que des del seu programa, 'Singulars', va erigir-se en la veu dels indignats, al contrari dels pronòstics dels economistes oficials i que ha donat ressò a pensadors fora del comú, com la monja Teresa Forcades o el filòsof Emilio Lladó, analitza alguns dels problemes i conflictes que hi ha en la societat actual.

"Moltes coses han mort en aquesta crisi. Per això dic que s'ha acabat el bròquil. De nosaltres dependrà que el que ara mateix està naixent sigui més just, en tots els sentits", afirma Barberà.

L’acte a Gavà és a les 19.30 hores a la seu de l’associació de veïns del Centre situada al carrer de Salvador Lluch, numero 6.