"LA TEVA FESTA" Una carta a la bustia del Bruguers

M'ha impactat la carta que amb el títol "La teva festa" ha aparegut en el Bruguers d'aquest mes de Juliol. La signa C.Rguez Roquet-Jalmar, i exposa la situació dramàtica a la que ella i la seva família han arribat després de mil esforços per no haver de tancar la seva botiga de llaminadures situada al carrer Sant Lluís. Es queixa de la manca d'ajuda per part de l'ajuntament de Gavà, que no ha tingut en compte les seves sugerències per a activar activitats al citat carrer, que queda, com tants altres desatés en comparació amb el centre de la població. Les botigues de la resta de carrers, es queden sense la afluència de públic que tindrien si es promuguessin diferents activitats socials, com es fa en el centre.

I si m'ha impactat més la carta que ha publicat és perquè a més d'haver de tancar la seva botiga, la citada senyora està pendent d'un procés de desnonament.

Em pregunto si ens podem quedar de braços plegats davant situacions com aquesta. També crec que aquesta veïna té més raó que un sant en quan la centralitat de les activitats que es fan en el poble. Tenim una crisi molt forta i és temps de que qui ens goberna sapiguen mirar amb ulls nous i prestar atenció a totes les sugerències que els arriven. Encara que sigui a títol personal, com es veu que va fer aquesta senyora.