GAVÀ....NATURALMENT??

Me acaba de llegar la revista de Esquerra Gavà y algunas de las noticias que trae me ha hecho revivir toda la movida que tuvimos con el triste "Pla de Ponent"que apareció en su momento en este blog y que aún se encuentra en su archivo. De aquellos polvos, estos lodos... dice el refranero popular. Y seguimos (sigue, el ayuntamiento) priorizando el negocio privado por delante de las necesidades de los gavanenses.

Aquí transcribo dos noticias de dicha revista y el enlace para leerlas todas y completas:


- Només el 10% dels titulars dels nous pisos del Calamot són joves de Gavà: Gairebé la meitat dels compradors són de fora del municipi, un 84% tenen més de trenta anys d'edat i no ha hi ha cap habitatge social o de lloguer. Tot plegat desmunta els arguments del PSC per impulsar el faraònic Pla de Ponent, que atempta contra el patrimoni natural local.

 - L'Ajuntament rebutja aturar un pla urbanístic que afecta a la Pineda: Malgrat tenir en contra sentències judicials i informes del govern espanyol i català, una nova promotora ha recuperat i vol tirar endavant -amb la connivència del govern local- un pla antic per fer habitatges d'alt standing a Llevant Mar, un espai de la platja amb pins i dunes de gran valor natural.


http://locals.esquerra.cat/documents/butlletins/gava-leramprunya-162-juliol-agost.pdf