SALUT!


Estem a les portes de les festes de Nadal i els desitjos pel any que comença son tan modestos que fins i tot fa vergonya anomenar-los. Com que hem començat a retrocedir en tantes coses, voldria que

- la gent que avans (de l'anomenada crisi, que no ho és per a qui l'ha provocada) no menjava ni tenia on viure, mengi i tingui un sostre digne.
- La gent que avans (....... ) menjava i tenia un sostre digne i l'ha perdut -li han robat, diria jo- torni a menjar i a tenir on viure.
- La gent que avans del robatori (ja sense eufemismes) mal vivia amb pensions miserables i ara ho seguirà fent, li paguin una quantitat suficient per a viure sense patiments.
- La gent que esperava la seva jubilació per a gaudir d'un temps que avans no tenia al seu abast, pugui rebre la recompensa d'una vida de qualitat, sense esperar als 67 o més anys, que és quan el cos ja no està per moltes històries.
- La gent que avans vivia tencada a l'armari perquè era maltractada per una societat intolerant i després va poder fins i tot casar-se amb la persona estimada sense distinció de sexe, pugui continuar fent-lo i sentir-se respectada.
- El català, com a llengua i com a poble, continui el seu propi camí sense els entrebancs que alguns es dediquen a posar-li.
- etc. etc. etc

Per tot això i moltes coses més brindaré aquest any

Salut!

Comentarios