Presentació de la candidatura "Esquerra Unitària" als mitjans de comunicació local i comarcal

Bueno, el siguiente mensaje que he recibido es toda una novedad. Aparece un nuevo grupo político de la escisión de EUiA de Gavà. No opino, solo lo transmito:

ESQUERRA UNITÀRIA COMMEMORA EL 80è ANIVERSARI DE LA II REPÚBLICA
de Beg Bloc d'Esquerres Gavanenc, el Viernes, 15 de abril de 2011 a las 12:52
Integrants de la candidatura anuncien que han presentat la baixa conjunta de 26 afiliats/des d’EUiA per la manca de democràcia interna

Aquest 14 d’abril Esquerra Unitària ha commemorat el 80è aniversari de la 2a República Espanyola amb la col•locació d’un ram republicà i la bandera de la 2a República Espanyola a l’antiga Casa de la Vila de Gavà on hi era el consistori republicà de la ciutat.

Segons declaracions del cap de llista d’Esquerra Unitària a Gavà, Conrado Balagué,
”avui després de 80 anys de constituïda la República, passem en 1939 a tenir una dictadura amb un cabdill per la gràcia de Déu, una monarquia parlamentària amb la tutela d'un post-franquisme, una Constitució en 1978 que segons sembla és intocable i no es pot reformar, una crisi econòmica que amenaça els drets consolidats sense esperança de millorar-los. Això que ens està passant no ha estat per un canvi polític, ha estat per la Dictadura del Mercat”. Per a Balagué ” ha estat un dia solidari i d'esperança, les manifestacions que s'han celebrat fan veure que no volem el que ocorre a Grècia, Irlanda i Portugal. És en el nostre municipi, a Gavà, on s'han de desenvolupar aquelles polítiques que reforcin els drets individuals i socials de les persones i ajudar tant al sector primari de l'economia com a la petita i mitjana empresa. Convivència i futur és el que volem, aconseguint-ho els veïns de Gavà ens aportaran la seva participació ”.

La formació que es presenta per primera vegada a les properes eleccions municipals de Gavà vol destacar el valor democràtic del sistema republicà, valor que vol defensar i pel qual presenta la seva candidatura, ja que les mancances de democràcia interna de l’organització local de la qual provenen tots els seus membres han portat que justament el mateix dia on tots i totes commemorem un dels períodes on Espanya va aprofundir més en la democràcia 26 afiliats i afiliades d’EUiA de Gavà hagin presentat la seva baixa de militància.

Comentarios

Publicar un comentario