Aturem Eurovegas demana que el 10% dels terrenys del Parc Agrari es destinin a gent que els vulgui treballar

http://www.324.cat/video/4257630/Els-terrenys-dEurovegas-per-a-qui-els-treballi

"Aprofitant que el fallit projecte d'Eurovegas ha donat notorietat al Parc Agrari del Llobregat, que compta amb més dues-centes hectàrees de cultiu abandonades, pagesos de la zona reclamen que els propietaris de les terres les treballin per generar ocupació. Més del cinquanta per cent d'aquests terrenys estan en mans d'empreses i immobiliàries que esperen rendibilitzar-los d'una manera o altra per la seva proximitat a l'aeroport i el port.

Al Parc Agrari del Baix Llobregat hi ha unes dues-centes hectàrees de terrenys sense conrear. Ara que respiren més tranquils sabent que Eurovegas no es farà aquí, hi ha pagesos que demanen que tots aquests terrenys tornin a ser productius i donin feina a gent que no en té.

Lluís Parés, representant d'Unió de Pagesos, reivindica "que les terres que hi ha de propietaris absentistes es posin en marxa, en cultiu. No pot ser que amb la situació d'atur que estem patint en aquesta comarca hi hagi propietaris absentistes que hagin fet fora els pagesos i tinguin les terres abandonades sense treballar." ..... Llegir tota la notícia a http://www.324.cat/noticia/1901333/catalunya/Aturem-Eurovegas-demana-que-el-10-dels-terrenys-del-Parc-Agrari-es-destinin-a-gent-que-les-la-vulgui-treballar