SORTIDA NATURALISTA AL VESSANT NORD DEL CADÍ

He rebut aquest comunicat del Grup Ecologista Les Agulles:

Sortida naturalista al Cadí-Moixeró 20 de juny de 2009

Dia: 20 de junyHora de sortida: 7:00 h.Hora d’arribada (aprox.): 21:00 h.Lloc de sortida: Pl. Catalunya de Gavà (Baix Llobregat)

Aportació econòmica (aproximada): 30 € NOMBRE MÍNIM D’ASSISTENTS: 35

PLACES LIMITADES

PROGRAMA

- 7,00 h. Sortida de Gavà 8,30 h.

- Esmorzar 10,00 h. Arribada a Martinet de Cerdanya i visita al Centre d’Interpretació de la Casa del Riu

- 11,30 h. Inici itinerari guiat

- 15,00 h. Dinar a Martinet de Cerdanya

- 17,30 h. Visita a Bellver de Cerdanya

- 19,00 h. Tornada

- 21,00 h. Arribada a Gavà

Passeig pels impressionants contraforts de la Cerdanya del massís del Cadí i visita als poblets pirinencs d’aquestes valls.

INSCRIPCIONS
Inscripcions al telèfon 622.203.340 i al correu electrònic Per a donar per vàlida la inscripció, caldrà fer el pagament del 50% del preu de l’excursió a través del compte bancari que es facilitarà.

LES SORTIDES NATURALISTES DE LES AGULLES
L’objectiu de l’activitat és facilitar el coneixement per part de la població de Gavà d’espais naturals emblemàtics de Catalunya, des d’un punt de vista de descobriment dels seus valors naturals únics, així com del ric patrimoni natural que també contenen.

Amb aquesta sèrie de sortides, s’espera incrementar la sensibilització de la població de Gavà envers la nostra natura, per tal que estigui més predisposada a implicar-se en la seva conservació, aquí i arreu del planeta. Conèixer indrets emblemàtics del país pot ser una bona manera d’apropar els valors propis de casa nostra: el massís del Garraf i el Delta del Llobregat. Valors que han justificat en el seu moment la seva declaració com espais protegits i que, potser, encara no estan prou popularitzats.

Les Agulles pretenem continuar així les activitats obertes a tota la ciutadania que s’han encetat el passat 2008 amb el cicle de documentals del juliol (La Casa Gran) i que han tractat de qüestions com el consum, els transgènics, el riu Llobregat, etc.

MÉS INFORMACIÓ
Parc Natural del Cadí-Moixeró

Comentarios