CARTA OBERTA A L'ALCALDE DE CASTELLDEFELS: L'ELIMINACIÓ DEL CARRIL BICI DEL PASSEIG MARÍTIM

He rebut aquest missatge elaborat per persones afectades per l'eliminació del carril bici del Passeig Marítim de Castelldefels, dirigida a l'alcalde i que està corrent per la xarxa. Realment és lamentable, i també sorprenent, o, potser és una retallada més, en aquest cas feta per un govern del PP:

"M'ha sorprès veure aquests dies com eliminaven de davant de casa meva el carril bici, al Passeig Maritim. Em sentia orgullosa de que la ciutat on visc disposès d'aquest element integrador de la bicicleta a la ciutat. A tot arreu s'estan implantant carrils bici, per fomentar aquest tipus de transport menys contaminant, i fins i tot més sa pels usuaris. És una llàstima que qui vulgui anar en bici pel passeig ara hagi d'escollir entre jugar-se la vida amb els cotxes, o dificultar el pas dels vianants, una verdadera pena, i un pas enrera en una població que pretèn ser "moderna".
M'agradaria saber quins han estat els motius, perquè per més que ho penso no en trobo cap, i si es pensa tornar a delimitar un carril bici al passeig."

Comentarios