"BEG es presenta a l’escena política gavanenca"

He rebut aquest missatge:

"BEG es presenta a l’escena política gavanenca
Gavà 13 d’abril de 2011
Bloc d’Esquerres Gavanenc, format per gavanencs d’esquerres s’organitza per no ser només una candidatura electoral.

Bloc d’Esquerres Gavanenc ha sortit finalment a escena política després de mesos treballant la millor manera de poder expressar les inquietuds polítiques del grup de gavanencs/ques que composa aquesta iniciativa. Volen treballar en la denúncia de la injustícia de la dictadura del capital que sotmet les voluntats dels representats de la ciutadania, volem situar a la ciutadania com origen del debat polític. La pretensió és enfortir i moralitzar a l’esquerra que es veu desbordada en la defensa dels drets socials i poder crear un conjunt ampli de ciutadans i ciutadanes on crear un debat ampli i continu de política i economia.

“Som gent d’esquerres, però no de l’esquerra del capital”, va explicar la presidenta de BEG, Anna Gabarró. El secretari, Manuel Romero, va explica que “som un partit nou, composat per gent amb experiència i de Gavà, ja que BEG és un partit nascut a Gavà amb voluntat d’enfortir l’esquerra gavanenca que porta tants anys acomodada a la institució”.

BEG va triar aquestes dates de presentació per tal d’unir-se a la commemoració de demà de la proclamació de la II República Espanyola, moment on es van desenvolupar moltíssimes opcions de societat demòcrata allunyada de banquers i patrons amb purs representants de la ciutadania de defensaven els interessos de la classe obrera i camperola."

Comentarios