Més adeptes per al concert antieurovegas

Font:  http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/oci-i-cultura/mes-adeptes-per-concert-antieurovegas-2178398

"L'enrenou mediàtic que ha provocat l'anunci del concert del 15 de setembre a Cornellà, promogut per l'activa plataforma #aturemeurovegas i impulsat per l'audaç Jordi Évole, s'ha traslladat ràpidament a les xarxes socials. «STOP Eurovegas STOP Eurovegas! És com un vici, com més ho dius més ganes tens de dir-ho!», va penjar a Twitter El Niño de la Hipoteca, un dels artistes d'un atractiu cartell del qual han transcendit més noms. Un d'ells és Riu, un grup precisament de Sant Boi de Llobregat, de música tradicional catalana amb aires celtes. I l'altre és veí de Cornellà: Muyayo Rif.

Es tracta d'una banda de mestissatge amb un directe tan potent com reivindicatiu. I Patxi, el cantant, té clara la seva posició davant el descomunal projecte de Sheldon Adelson: «És un tipus d'economia que portarà problemes, conflictes i, el més important, un model de ciutat amb el qual no ens identifiquem. Al riu Llobregat s'hi han invertit molts diners. Quan era un nen era un infern. I ara hi podem baixar amb els nostres fills i passejar-hi amb les bicis, així que no estem d'acord amb aquest altre tipus de pel·lícules».

David Muñoz, d'Estopa, ha volgut ampliar el seu discurs amb aquestes paraules: «L'amic americà no vindrà amb els seus diners bitllo-bitllo ni amb la recepta contra la crisi. La seva intenció és que el projecte es financi amb crèdit dels bancs espanyols, cosa que ho converteix en un autèntic pelotazo (amb tot el que està caient...), i en un molt possible deute que recaurà directament i eternament sobre les espatlles dels nostres fills. A més a més, el Baix Llobregat no necessita una altra ciutat sense llei».

A més d'Estopa com a evident reclam, el macroconcert gratuït que acollirà l'antic estadi de la Unió Esportiva Cornellà compta amb altres grans noms com Silvia Pérez Cruz, Kiko Veneno, Refree, Pastora, Albert Pla, Antonio Orozco, Bongo Botrako i Bremen."