Primer Mercat de Segona Mà a Gavà

  Notícia aparegua a "El Bruguers"


L’activitat s’emmarca dins la Setmana  Europea de Prevenció dels Residus

La ciutadania podrà participar muntant una paradeta amb aquells objectes que estan en bon estat i que funcionen però que no utilitzen. Així, altra persona el pot seguir utilitzant tot evitant que esdevingui un residu quan aquest encara és útil.El mercat es realitzarà, aquest diumenge, a la Rambla Maria Casas, d’11 a 13:30 hores. L’Ajuntament facilitarà taules i cadires a aquells ciutadans i entitats que vulguin participar mitjançant una inscripció prèvia.

La campanya té com a objectiu organitzar acccions de sensibilització sobre la prevenció dels residus i d’informar als ciutadans sobre la importància de fer una bona prevenció i gestió dels residus que generem.

Durant la jornada hi haurà activitats i parades per als més menuts, s’informarà als ciutadans de la importància de reutilitzar aquells objectes que encara serveixen. Un dinamitzador pesarà els materials que vagin arribant al mercat, d’aquesta forma al final de la jornada podrem quantificar els residus que s’ha evitat generar gràcies a l’acció realitzada entre tots els ciutadans.