El Rebost del Delta es presenta a la Màquia

Notícia apareguda al Bruguers digital: http://www.elbruguers.cat/index.php/societat/3222-consum-responsable.html

Aquest col·lectiu explicarà aquest dijous els seus objectius i modus de funcionar. Durant l’acte també es passarà un documental sobre l’agricultura transgènica

L’Ateneu Popular La Màquia serà l’espai o aquet dijous El rebost del Delta es presentarà. Aquest col·lectiu es defineix com "un grup autogestionat de consum ecològic i de proximitat de Gavà que farà saber la manera com s’organitzen per poder consumir de manera responsable i crítica". L’activitat es fa coincidint amb dijous que és el dia en què el Rebost recull comandes, de manera que els presents podran veure les cistelles de productes ecològics, de temporada i podran fer totes les preguntes que creguin pertinents per resoldre els dubtes.

Durant la trobada també es projectarà el documental francès  “Els nostres fills ens acusaran” de Jean-Paul Jaud sobre les conseqüències en la salut humana dels productes químics que es fan servir en l’agricultura convencional i transgènica. La cinta assegura que “aquesta serà la primera generació de nens i nenes de la història que viurà menys que els seus pares i mares per haver estat exposada des de la infància a gran quantitat de tòxics, principalment a través de l’alimentació”.

Aquesta activitat recordem que tindrà lloc aquest dijous, a partir de les 19.30 hores a l’Ateneu Popular La Màquia, al carrer Sant Nicasi, 41 de Gavà.