Festes Majors Alternatives, populars i autogestionades de Gavà

M'ha agradat molt aquesta iniciativa, ara cal recolzar-la:


QUAN?
27 de Juny

ON?
Av. Juan Carles, 41, Cotxeres Autobusos Mohn, Gavà

PÀGINA WEB

INTRODUCCIÓ
Any  rere any hem anat veient com la nostra Festa Major ha anat perdent  caliu, personalitat, esperit de gresca col·lectiva i identitat de poble. I amb recel hem vist també com a les poblacions veïnes s’han anat consolidant  unes festes populars  i alternatives organitzades des del poble i per al poble.

Doncs gràcies a la implicació de diferents organitzacions i entitats podem dir que les Festes Alternatives ja són una realitat a Gavà. Nosaltres hi hem posat les hores, la il·lusió... un sense fi d’assemblees perquè Gavà també pugui gaudir de les seves festes, autogestionades i populars.

Ara només cal que tu aportis el teu granet de sorra per acabar de consolidar el projecte i que el dia 27 de juny et sentis peça clau d’una nova manera d’entendre la Festa Major, recuperant  l’esperit d’un model de poble que avança cap a una societat més lliure i compromesa.

QUÉ VOLEM?
Volem el teu suport per a poder engegar aquest projecte tant engrescador i poder gaudir a Gavà també d'unes festes alternatives, populars i autogestionades amb consciència social.

Amb les vostres aportacions us regalarem samarretes i tiquets per gaudir al màxim d'aquestes festes que són de tots i totes.

QUÉ FAREM?
Matí

Migdia
  • - Concert infantil - Per a infants
  • - Vermut Popular
    Alhora que es fa el concert infantil es farà un vermut dirigit a tots els adults de la festa, que tot hi voler seguir el concert, també tinguin ganes d’un vermut d’estiu abans de dinar.
  • - Dinar popular

Tarda
  • - Cicle de xerrades
    Després de l’estona de més sol i abans de la següent activitat, es farà un cicle de xerrades que podran tocar diversos temes de tipus social, ambiental i d’interès ciutadà. Amb algun cantant de grup reivindicatiu.
  • - Correbars pels carrers

Nit - Matinada

QUI HI HA AL DARRERE?
La Festa Major Popular i Alternativa és un esdeveniment organitzat de forma independent i autogestionada  per un conjunt d’entitats de Gavà i col·lectius locals implicats en diversos àmbits del moviment ciutadà:
- Ateneu Popular la Màquia
- Agrupament Escolta i Guia Roc del Migdia
- Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME)
- Castellers de Gavà
- Rebost del Delta
- Sonaquetomba
- Grup Ecologista Les Agulles
- Colla de Grallers l’Anguila
- Arran