CONCURS MENJARS I POSTRES VEGETARIANS A GAVÀ

M'ha arrivat aquest missatge que os passo:

"Aquí us deixem les bases del concurs del divendres 11 d'agost i 25 d'agost. Al plat guanyador se li obsequiarà amb un lot de productes Espai Orgànic valorat en 50 euros!

Apunteu-vos via email cooperativaorganic@gmail.com, via fb o en el local.
BASES CONCURS MENJARS I POSTRES VEGETARIANS
Per aquells que aquest agost el passaran a casa, tenim a Espai Orgànic la primera edició d’estiu de concurs vegetarià!

Tindrà lloc en dos fases: el divendres 11 d’agost a les 19h de menjar vegetarià (no postres) i el divendres 25 d’agost també a les 19h, exclussivament de postres vegetarians.

A continuació us deixem les bases del concurs:

1. El concurs
Aquest esdeveniment és una activitat sense ànim de lucre, i amb voluntat de divulgar les formes de vida i alimentació sanes i respectuoses amb les persones, la natura i els animals en particular.

2. Participació
Pot participar en el concurs qualsevol persona de Gavà o d’altres municipis que accepti les presents bases. La participació es pot dur a terme de dues maneres: aportant un plat cuinat a casa o bé assistint com a públic, degustant els plats i fent de jurat.

3. Presentació de plats
Per participar al concurs i optar al premi, cal portar un plat cuinat a casa, prioritzant productes de producció ecològica, que compleixi els següents requisits:
– No utilitzar animals ni restes d’animals.
– No contenir cap ingredient químic artificial amb alternatives naturals. Es valorarà l’ús d’ingredients ecològics.
– Ser totalment casolà. No s’acceptaran plats precuinats, industrials ni elaborats per professionals en establiments de restauració.
– Els participants del divendres 11 d’agost podran portar plats de tota mena com llegums, pasta, patata, arròs, amanides, sopes, verdures, hortalisses…tot a excepció de postres. Les postres es presentaran exclussivament el divendres 25 d’agost i podran ser salats o dolços.

4. Inscripció prèvia
Els participants cuiners i cuineres s’han d’inscriure enviant un correu a cooperativaorganic@gmail.com, abans de l’11 d’agost de 2017, si vol participar al concurs de l’11 d’agost, i abans del 25 d’agost si vol participar en el concurs dels postres. La inscripció com a cuiner o cuinera és gratuïta.
Si no t’agrada cuinar o no tens temps, i el que vols és tastar els plats i fer de jurat, la inscripció té un cost de 2 euros. Aquesta inscripció podras fer-la via email amb anterioritat o el mateix dia in situ.
Per a casa concurs hi haurà un límit mínim de 5 persones inscrites com a cuiners i cuineres i de 5 persones com a member jurat
.
5. Públic jurat
Les persones assistents com a jurat abonaran la quantitat de 2 euros en concepte d’aportació desinteressada al concurs, que quedarà al fons de la cooperativa per a les seves finalitats fundacionals.

6. Votació
La votació per a l’elecció del plat guanyador es realitzarà de la següent manera:
– Els autors de cada plat exposaran breument la seva creació, els ingredients i la motivació per a la seva elaboració.
– Cada persona assistent que pagui 2€ rebrà 3 butlletes de votació amb la inscripció “3 punts, 2 punts i 1 punt”.
– El públic jurat podrà degustar lliurement els plats exposats, i cada persona valorarà amb 3, 2 i 1 punt aquells plats que consideri de més qualitat, d’acord amb els criteris esmentats a la base 3 i al seu propi criteri.
– Un cop acabada la votació, es farà el recompte dels vots rebuts per cada plat. El plat que tingui més vots resultarà guanyador.

7. Premi
El plat més votat en cada concurs guanyarà un únic premi.
El premi consistirà en un lot de productes ecològics d’Espai Orgànic, com verdura i fruita del Baix Llobregat, pasta integral, llegums, cereals, galetes, begudes vegetals, snacks, etc., valorat en 50 euros.

8. Final
Qualsevol aspecte no contemplat en aquestes bases serà decidit per les persones membres de la cooperativa el mateix dia.