GAVÀ & LA 1ª CIMERA CATALANA D'ACCIÓ CLIMÀTICA

#Gavà participa aquest matí en la 1a Cimera Catalana d'Acció Climàtica, que arrencarà en breu al @teatrenacional. L'@AjuntamentGava hi serà .....

https://www.ecologistasenaccion.org/133924/moviments-pel-clima-exigeixen-a-la-generalitat-11-politiques-urgents-durant-la-cimera-catalana-daccio-climatica/

https://beteve.cat/medi-ambient/grups-ecologistes-protestes-cimera-catalana-accio-climatica/

No tinc paraules. Gavà vol tenir veu i suposo que vot en aquesta cimera, passant per alt el greu problema que té amb la seva ciudatania pel Pla de Ponent que, també agreujaria la polució en la nostra ciutat (entre altres desastres ecològics).

Veient les notícies i les protestes dels ecologistes, està clar que no compten amb ells a l'hora de pensar i proposar solucions al greu deteriorament del nostre medi ambient. Com si el treball d'anys dedicats a l'estudi de l'ecologia i el seu manteniment no fossin prou importants a l'hora de tenir-los en compte.

Els polítics, dès de els seu depatxos no tenen ni idea de les necessitats reals de la gent i, quan contracten especialistes, gairebé sempre ho fan dès de posicions molt concretes de conformitat amb un model de societat i de economia. Els deu fer por comptar amb gent que, tenint estudis molt acurats sobre el tema, tenen altres prioritats per a les poblacions, diferents del model predominant. Però la realitat és tossuda i posa les coses al seu lloc. Esperem que no sigui massa tard.




Comentarios